Friday, 9 March 2012

[K-pop] - x macho?

pelik?

Cakap je k-pop, mostly budak-budak remaja sekarang ni tau pe itu music k-pop. Even radio2 kat Malaysia ni pun da sibuk2 mainkan music2 k-pop ni kat corong2 radio. Katenye mengikut permintaan pendengar. Iyolah jang~ whatever... aq bukan nak cakap sal hal2 cik2 radio kat Malaysia ni but phrase ni...

'lelaki layan K-POP x macho la weyh...!'

Is this the reason why lelaki x suke k-pop? haha... kalo x suke betul xde hal, hak masing2 ko nak layan music pe ; k-pop, j-pop, hindustan, indie or what so ever.... tapi kes yang mulut ckp xsuke, 'eh tolong la k-pop, ape barang music k-pop' ; tp bukak lappy pergh!! Girl generation, T-ara, Kara, Wonder girls, 2ne1, etc... all the k-pop girl group songs ada!! WTF!!! -Wa Tak Faham-

                                                   some of the k-pop girl groups

Hahaha....please la guyz, this kind of attitude is SUCK! For me is simple, everyone ada hak nak minat pe. Even you want to be a universal fan yang layan pe jenis music pun no hal la.. as long as you be honest with yourself. Minat ckp minat, x ckp x. Simple as that. Ape opinion manusia lain, suka hati depa nak omong ape... Asal ko bebas nak layan music pe ko minat dan xpayah berusaha nak jaga macho depan orang... music is something to be enjoy!

p:s - for those yang xminat k-pop, leave the k-pop fan dengan dunia dorang, korang layan la music korang... make life simple...

                                                            aq layan Big Bang

opinion...lain orang lain pikir...terpulang

No comments:

Post a Comment